backzpět 12. 11. 2020

Odkud je
naše maso?

Naše farmy jsou rozprostřené po celé České republice. Pracují na nich farmáři, kterým práce se zvířaty voní a dělá radost. Plně si uvědomují svou roli, proto ke zvířatům přistupují sláskou, ale respektem ke koloběhu života.   

Kudy naše maso putuje?

  1. Vše začíná u půdy  

    Klíčem úspěšného chovu je především kvalitní krmivo. Proto nám záleží na tom, aby půda dávala ty nejlepší plodiny, které můžeme dále zpracovat a nakrmit s nimi naše zvířata. 

  2. Život na farmě

    Prioritou je spokojený chov bez známek strádání po fyzické i psychické stránce. Zvířata jsou pod neustálým veterinárním dohledem a laskavou péčí odborníků se těší dobrému zdraví.

  3. Následuje zpracování masa

    O zvířata před porážkou pečujeme s pochopením, na jatka je odvážíme tím nejšetrnějším způsobem a maso neprodleně zpracováváme. Čerstvost, hygiena a kvalita nás ženou k tomu nejrychlejšímu doručení do českých obchodů

  4. Na konci je váš prodejce

    Oblíbený obchod nebo řezník. Prodejce, který se o původ, kvalitu masa a spokojenost zákazníků zajímá.